Behov


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Stämplade in kl. 07 på jobbet. Stämplade ut kl. 18.01. Det betyder att jag jobbade över 2 timmar och 31 minuter. Lunchen åt jag kl. 11 och det var en medhavd leverpastajsmörgås. Istället har jag sörplat 6-7 koppar kaffe under dagen. Hemfärden blev försenad efter flärdtjänsten inte höll tiden.

Något helt annat… Jag kan inte förstå varför jag ikväll känner mig så 1) trött, 2) matt och 3) skakig.

Okej, symtomen kom inte förrän jag åkte hem. Annars har jag flängt runt på jobbet som Tarzan i sina lianer. Jag har varit oförskämt pigg och uppåt (också märkligt). Och det är också då jag säger de mest konstiga saker. I dag beskrev jag en tablett som jag brukar ta:

– Den är lika stor som ett stolpiller, men det är sånt man får svälja.

Kommentar: Höhö.

Nåja. Jag har gjort mig förtjänt av helgledigt nu. Nästa vecka har stuvats om. Istället för nio möten ska jag ha elva möten. På 3½ arbetsdag.

||||| 0 I Like It! |||||