Show and tell


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det som börjat framkomma nu, är att ingen egentligen trott på mig när jag sagt att jag har mycket att göra på jobbet. Man har noterat att det är svårt att komma i kontakt med mig eftersom jag sällan är på mitt rum och oftast har telefonen avstängd. Inte många har sett det som ett synligt bevis för att jag sliter häcken av mig.

Jag har reagerat lite på detta att ingen verkar lyssna på mig när jag försöker förklara att jag har väldigt många möten att gå på. För alla vet väl hur ineffektiva mötesmänniskor är?

Därför har jag börjat visa min kalender när någon ifrågasätter varför det är så svårt att få tag i mig. Då inser de flesta att det är ganska komplicerade saker jag utför och att alla dessa möten är för att få ihop samstämmighet och fördela uppgifter. Det som dock får alla att baxna är när de ser vad alla dessa möten innehåller. Där finns nämligen ingen annan gemensam nämnare än jag. Uppgifterna jag utför är verkligen så vitt åtskilda från varandra.

Om jag nu går på en massa möten – när hinner jag utföra mitt jobb? Tja, det är problematiskt. Vissa veckor hinner jag inte utföra någonting. Andra veckor känner jag att det finns tid, och det är då alla springer och stör mig med saker som inte ligger på min nivå. Och det är då jag sliter fram min kalender. Men ett par dagar senare är det glömt och jag blir åter ifrågasatt och ockuperad.

I dag blev jag lite rädd när jag nästan svimmade efter lunch. Sedan dess mår jag väldigt dåligt på ett ospecifikt sätt. Min egen tolkning av det som hände, är att jag är dehydrerad (vätskebrist/uttorkad). Varför vet jag inte riktigt, jag förstår det inte. Så lite har jag inte druckit. Däremot så har jag timmarna efter incidenten druckit två liter vatten, samt fortsatt dricka ännu mer i kväll. Törstig! Fick märklig huvudvärk och stickningar i benen direkt efter min presyncope (förkänning svimning).  Och det sitter i. Men bättre. Behöver nog nu vila och ännu mer vätska.

Men… Vad hände egentligen?

||||| 0 I Like It! |||||