Rant


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

När jag inte får jobba p.g.a. sjukskrivning, så har jag inget jobb att blogga om. Då blir det ett bloggande om panikångest, men nu får det vara nog. Även om det inte är status quo, så är det bättre om jag istället skriver något när där finns något att säga.

Då jag lämnade jobbet i fredags så lovade jag att inte kolla min jobbmejl under min sjukskrivning. Hur det går med den saken? Öh… No comments!

I dag satt jag och väntade på ett viktigt samtal, men det ringde aldrig. Kanske det borde störa mig när löften bryts, men faktiskt – jag bryr mig inte. Jag försöker vila och bara göra enklare hushållssysslor. Tiden går ändå. Men det händer inte mycket. Och jag vet inte vad det är som skulle hända heller.

Ja, jag tittar nog en del på tv/dvd nu när jag går hemma, men jag försöker röra på mig också. Men märkligt nog så är det något annat som fängslar mig i ganska stor utsträckning. Som är lite som terapi. Jag håller på att slå ihop mitt bloggarkiv (vilket lär ta år). Nu har jag sagt det ganska många gånger genom årens lopp, men det är fascinerande att läsa sina egna texter. Ibland känner jag inte igen att jag skrivit det, och ibland väcker det lite glada minnen. Just nu håller jag på att lägga tillbaka december 2008 här och det är… jobbigt. Av den enkla anledningen att det är den månad och det år som jag skrivit flest blogginlägg under. Tror jag.

Varför gör jag detta? Slår ihop bloggarkivet? Vad har jag för egentligt syfte med det? Främsta orsaken tror jag beror på att jag gillar läsa mina tidigare år och har svårt att hitta bland alla gamla filer som ligger lite utspridda både här och där. Och har jag nu bloggat sedan 1999 så borde jag också kunna bevisa det även om det faktiskt finns ganska många vittnen som kan intyga det.

||||| 0 I Like It! |||||