Obetydlig


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Min blogg är ingenting värd. Ingen länkar till mig. Ingen kommenterar hos mig. Ingen besöker bloggen. Webbadressen har inget värde. Så ser det ut när jag googlar fram uppgifter om min blogg. Och jag håller med. Samtidigt undrar jag då varför jag envisas blogga? Tja, jag vet inte längre. Hittills i år har jag inte missat att blogga en dag, i tron att det kanske peppar mig själv att prestera, samt att det också drar lite trafik när man visar sig aktiv. Icke! Kanske jag borde lägga om min taktik till att bara blogga när jag känner för det och har något att säga. Gärna kontroversiellt, sånt genererar näthat – eller som jag kallar det för – önskvärd trafik med lite liv och rörelse.

Ack, jag vet inte.

Och är inte detta mystiskt, så säg?

 

En ny twitterföljare som bara har valt att följa fem väldigt viktiga personer (men tack!).

||||| 0 I Like It! |||||

4 kommentarer

 1. Sussi sa:

  Joooo, men jag har ju en länk till din blogg OCH jag är här och läser vad du skriver. Kanske inte exakt varje dag, men skapligt ofta 😀

  19 maj, 2013
  • Jontas sa:

   Men, men… Hur kan då min blogg och min domän bara vara värd 0$?? 15 cent borde ju vara rimligt?

   19 maj, 2013
 2. Tofflan sa:

  Jag läser din blogg varje dag om det inte är nåt särskilt. Igår var det nåt särskilt och jag läste inga bloggar. Sen länkade jag till dig för nån vecka sen!
  Och kommenterar gör jag då och då, så det så!

  19 maj, 2013
  • Jontas sa:

   Jag vet jag vet jag vet! Det är den där dumma värderingssidan som säger att jag inte är värd att läsa/följa eller ens äga.

   19 maj, 2013

Kommentarer är stängda.