Sommar, sol och semester


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I tre timmar har jag suttit i en konferenslokal utan syre och med gassande sol där inga fönster var öppningsbara. Svettades som en gris och drack vatten som tusan. Det ger ingen positiv inverkan på mitt fysiska tillstånd, om man säger så.

Hemma är det lika jobbigt, men jag vill inte släppa in ännu mera värme. Kanske jag kan vädra senare i kväll om temperaturen sjunker något.

Nej, detta är absolut den värsta och hemskaste årstiden av dem alla! Vem vill svettas, må dåligt och känna en kronisk smärta där motorik och koordination försvinner?

I övrigt händer det inte så mycket. Förutom att hela min innergård är uppgrävd och alla buskar och träd skövlats. Fortfarande är där ingen som vet vad som är på gång, mer än att det ska vara klart vecka 28. Det är vecka 21 nu. Hela sommaren ska jag bo på en arbetsplats utan utemiljö. Okej, jag kan ju alltid gå ut på torget och dela bänk med nedpissade alkisar. Ja, det är väl i stort mina semesterplaner…

||||| 0 I Like It! |||||