Tänka sig


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

En liten fundering som jag har så här en måndagskväll, är om jag tro kan vakna och komma upp till kl. 11.00 i morgon. Där har jag min deadline för att hinna kasta mig in i duschen innan det är dags för tredje kortisondroppet. Det jag känner är att jag precis som i fredags inte kommer att få någon nattsömn. Men jag ska försöka. Om inte annat så lyssnar jag ju nu på en ny Coben-bok som kan förkorta pinan av att inte kunna sova.

Jag försökte precis ställa in autosvaret på min jobbmejl. Det verkar inte fungera. Eller så måste någon ”inifrån” testa för att få mitt trevliga autosvar. Om att jag nu inte är tillbaka i tjänst igen förrän 13 augusti. Typ. Det är inte riktigt sant, för jag ska arbeta en dag per vecka samt tre helger. Om hälsan infinner sig.

Något som dock tiger still är nätet. Fast ändå inte. Förutom att jag nu inte kan sova i natt, så brukar jag ha sena sängvanor. Det är då man märker hur folk troppar av hordvis eftersom andra verkar ha intakta sömncykler och ett behov av vila för att kunna prestera nästkommande dag. Men det är bara ”svenskarna” detta gäller. Istället tar det fart rejält efter midnatt vad gäller kamrater och tweets på andra sidan Atlanten. På något sätt är det trösterikt. Här kanske allt blir stilla runt omkring mig, men ute på nätet börjar andra sina dagar på andra platser i världen. Och ja – jag är ganska fascinerad (fortfarande) över nätets universella realtid där högt blandas med lågt. Folk är ganska vanliga, oavsett var de befinner sig eller vilka de är.

||||| 0 I Like It! |||||