Lugnet


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Min helg blir förskjuten när jag arbetar lördag och söndag. Det innebär att jag i dag har ”söndag”. Andra kanske säger tisdag efter att ha tittat i en almanack. Men jag känner det verkligen som om det är söndag. Det är den dag i veckan som jag är som mest avslappnad och känner att jag kan uträtta något privat utan att behöva prioritera ”dagen-efter-arbete-vila”. Men riktigt bra känns det inte i dag eftersom gårdagens migrän hänger kvar.

Midsommar har passerat och man kan tro att de flesta nu gått på semester. Inget tyder på det när jag kikar i jobbmejlens inkorg. Där är en pågående… Jag vet inte hur jag ska uttrycka det… Katastroftornado? Även om det inkluderar mig, så bryr jag mig inte i nuläget. Jag är inte i tjänst. Låter man det storma lite till, så kanske där kommer en lösning utan att jag behöver engagera mig.

||||| 0 I Like It! |||||