Semester, dag 2


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Är det ens möjligt? Att försova sig när man har semester? Tydligen. Jag gjorde det i dag. Stängde av telefonens väckning innan den ringde, somnade om, vaknade en timme senare. Det går åt fanders nu med att ta morgontabletterna i rätt tid. Ja, jag försöker medicinera samma klockslag varje dag. En vuxenrutin jag har. Samtidigt var det väldigt skönt med lite sömn nu när det är möjligt efter senaste veckans sömnrubbningar orsakade av högdos kortison. Men ärligt lyssnade jag på ljudbok för länge i natt, och det är därför jag försov mig.

Trots söderläge på balkongen har det ännu inte varit möjligt att vistas på den i sommar. Har solen funnits har det istället varit sydlig storm, eller så har det störtregnat. Dessutom… vågar jag säga det… är det för kallt. Visst, jag tål inte värme, men att sitta i snålblåst är direkt skadligt.

Mina planer för dagen? Öh… fråga inte så dumt. Jag har semester.

||||| 0 I Like It! |||||