Tystnaden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Lite förvånad ser jag att jag inte lyssnat på Spotify de senaste fyra dagarna. Det är en världsrymd mina mått mätt. Men jag känner inte för samma gamla låtar och det är så svårt att hitta något nytt och intressant. Nu vet jag inte hur många år jag haft Spotify, men jag har varje månad samlat aktuella hits i olika listor. Något jag inte gjort år. Det känns som om där inte kommer så mycket nytt som är bra. Visst, jag lyssnar på en del, som dock inte fastnar. Var är de stora artisterna och deras monsterhits? Det är illa, för den enda låt som jag just nu inte kräks av att lyssna på är med en artist som jag inte tycker kan sjunga eller har några bra låtar. Fast hösten lär komma med många stora artister som Lady Gaga.

Låten jag just nu kan… acceptera.

||||| 0 I Like It! |||||