Judith och Judith sniffar thinner?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Halv arbetsdag, halv fridag. Båda delarna lika jobbiga eftersom jag i dag lidit helvetets kval efter gårdagens sjukgymnastik, gående och rumsflytt. Jag bara gör. Även om man bara vill ligga i fosterställning och ömka sig själv, så är det bara att göra ändå. Anstränga sig. Kämpa. Fortsätta. Inte ge sig. Inget blir varken bättre eller sämre om man ger upp, men fortsätter man anstränga sig så åstadkommer man förhoppningsvis något. I mitt fall – fast inkomst av lön och starkare fysik. Vila och sömn får man ta sig när alla krav i övrigt uppfyllts runt omkring en.

Men det är inte precis med glädje jag ser fram emot morgondagens repris av gårdagen. Ändå ser jag inte att jag skulle ha något alternativ. Så jag bara gör.

Comhem är ett märkligt företag, tror jag. För snart två veckor sedan fick jag programkortet till digital-tv, men någon box har jag inte sett röken av. De ska komma samtidigt. Alltså ringde jag nu (i går) kundtjänst, som absolut inte visste någonting.

 • Vilket erbjudande var det du registrerade dig för?
 • När var det?
 • Hur gjorde du det?
 • Har vi ett sådant erbjudande?
 • Vi har inte skickat någon box.
 • Vänta några dagar så kommer kanske boxen ändå som vi inte skickat.
 • Vi kan skicka en box, men vi vill inte då vi kanske redan skickat en box utan att veta om det.
 • Kanske boxen varit slut och vi inväntat leverans på nya boxar att skicka.
 • Men i dag – just i dag – har vi ett supererbjudande om bredband! (Jag sa nej, var inte intresserad). Du. Måste. Lyssna! Så du inte missar detta otroliga erbjudande, du måste lyssna på erbjudandet och sedan ta ställning till bredband!

Programkortet måste aktiveras inom två veckor, vilket inte lär vara möjligt. Behöver jag då skaffa fram nytt programkort? Jag måste ju tyvärr ringa om boxen igen, för jag tror inte jag får någon box eftersom de inte skickat någon box. Ska jag behöver ringa om programkortet också? Och bemötas av noll koll men massor av dundererbjudanden som jag måste lyssna till trots att jag inte är intresserad.

Jag har fått en dålig start och ett dåligt intryck av Comhem. Innan jag ens fått den tjänst jag beställt.

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Tofflan sa:

  Jag har INGA goda erfarenheter av Comhem. Tyvärr är jag ”tvångskund” eftersom min bostadsrättsförening har slutit avtal om basTV-utbud. Nån jävla box vägrar jag att hämta ut – vilket – hör och häpna! – tycks reta gallfeber på dem som jobbar på Comhem! Men det är mitt val.
  Och J & J… TA BORT! Det var länge sen de var roliga! De har inte ens samma dialekt!.. Kunde Comhem åtminstone inte ha valt ett ÄKTA tvillingpar..? Tröttsamt…
  /sUrkärring

  29 augusti, 2013
 2. Hej,

  Till att börja med vill vi be om ursäkt om du fortfarande inte fått din digitalbox. En beställning ska vi naturligtvis kunna se och ett bättre intryck än det du beskriver ska vi också kunna ge.

  Vi vill gärna se över ditt ärende och hjälpa dig vidare. Du får därför gärna fylla i formuläret på länken nedan så att vi på bästa möjliga sätt kan hjälpa dig.

  https://www.comhem.se/socialmedia

  Med vänliga hälsningar
  Maria Johansson
  Kundservice

  29 augusti, 2013

Kommentarer är stängda.