Principer


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

För snart åtta år sedan dog min far i lungcancer. Året innan slutade han röka efter drygt 50 år bara för att få genomgå den kranskärlsoperation han behövt i tio års tid efter hjärtinfarkten, men nekats då han inte kunde sluta röka. Lite snöpligt att sedan kunna sluta röka för att kunna genomgå operation för att ett år senare dö i lungcancer. Också min farfar dog i lungcancer efter ett helt liv som rökare. Min mormors bror gick samma väg. Jag har arbetat inom lungverksamhet och sett patient med lungcancer.

Trots ovan så vidhåller jag det som står i min högermeny. Är det svårt att vrida ögonen dessa millimetrarna, så kommer det här också:

Nej, jag tillåter inte länkning till kommersiella sidor som vill tjäna pengar på att jag upplåter plats och utrymme. Inte ens om jag får betalt för det. Och inte ens om det är ett alternativ till rökning. Ledsen, men respektera det.

||||| 0 I Like It! |||||