Saturday Night


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

En arbetslördag. Jag vet inte riktigt varför jag alltid erbjuder mig hoppa in i gamla grundtjänsten när det är personalbrist vissa lördagar eller söndagar. Även om jag bara flyttar dagar från veckan (får ju inte jobba en timme mer än 30 timmar per vecka), så tar jag väldigt mycket stryk fysiskt och mentalt (utmattad) av att arbeta helg. Förmodligen för att jag då sitter mer stilla och mer koncentrerar mig på en bildskärm.

Ändå hann jag i dag skapa lite stämning på arbetsrummet. Jag har väl suttit där nu i cirka tre veckor sedan flytten. I dag kom sex tavlor upp på väggarna och jag hade tre krukväxter med mig till mitt oputsade fönster. De jag hade tidigare fick jag slänga i somras när de blev angripna av löss (”spindelvävsinbakade” växter). Och så flyttade jag lite till på möblemanget. Det tar tid att känns in hur man vill ha det. Men nu är det bra i och med lite fägring. Och nej, jag blev inte utmattad av att flytta på en hurts på hjul, hänga upp tavlor eller placera ut krukväxter. Det var jobbet som tröttade mig.

Fortfarande har jag ingen fungerande digital-tv-utsändning trots att jag skulle fått det sent fredag kväll eller dagen på lördag. Känns inte så oväntat. Har de inte kunnat fixa det åt mig på fyra veckor, så lät det alltför optimistiskt när de sa att de skulle fixa det inom ett dygn. Det dygnet har nu passerat.

  • Först ett programkort utan digitalbox.
  • Efterlyser digitalbox, de vet inte om den är skickad, vill att jag avvaktar ytterligare en vecka.
  • Ingen box efter en vecka, ringer igen, de hittar inte min beställning som föranledde att de kunde skicka ett programkort. Jag mejlar min orderbekräftelse till dem.
  • Digitalbox kommer, men det visar sig efter samtal vara fel box. Boxen returneras och jag får ny box.
  • Ny box har kommit, men de har aldrig registrerat om det, utan sänder samma signaler till mig som om det var till gamla felaktiga boxen som inte fungerade då det var fel typ av signalutsändning.
  • Hittills har jag ringt fyra gånger utan att de åtgärdar det jag betalar för. Jo, jag har redan fått faktura för en tjänst som jag inte kan nyttja. Då de gör fel, fel, fel, fel, fel, fel, fel, fel, fel, fel…
||||| 0 I Like It! |||||