Dygnet


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Kanske jag fått en förebild nu vad gäller mina yrselattacker och ostadighet. Lucille i Arrested Development (se på Netflix) spelad av Liza Minelli. Den äldre glada och behövande damen med kronisk yrsel som plötsligt får ett anfall där hon står och vevar med armarna och håller på att falla framlänges.

På Netflix har jag också sett Drop dead diva där Liza Minelli också gjorde ett gästinhopp i ett avsnitt. Jag kan inte förstå varför hon inte gjort mer tv på senare år? Hon är lysande! Särskilt i Dead drop diva där jag satt och undrade över vem den där magra kvinnan var som liknade Liza. Det dröjde ett par veckor innan insikten slog mig och jag fick det sedan också bekräftat. Anledningen till att jag inte kände igen henne berodde nog mest på att hon pendlat mer i vikt de senaste tio åren än Oprah gjort under hela sin karriär. Senast jag såg en skymt av Liza – någorlunda knutit till nutid – var när hon satt i publiken på Lady Gaga-konserten från 2011/2012. Och då var hon rejält knubbig. Jag har levt lite i villfarelsen att Liza var halvt mentalt väck av alkohol och droger, men det verkar inte så påtagligt och synbart som tabloidtidningarna vill påskina.

Japp, det blev en arbetsdag i dag också. Numera verkar där alltid stå minst tre polisbilar på jobbet varje gång jag jobbar helg. Varför har jag ingen aning om och jag vill inte spekulera. Men det rör sig mycket mystiska människor på konstiga ställen när det är helg. Och vi har haft problem med obehöriga som smyger runt och försöker komma in på jobbet helger.

Nu börjar den jobbigaste veckan av dem alla. Det är senare i veckan jag ska röntgas. Lång resväg. Jobbig undersökning. Vet inte vad den kan visa. Vet inte vad det kommer att leda till för behandling.

Målet är att jag ska få ny ms-behandling. Antingen dropp en gång i månaden som kan ge dödlig hjärnhinneinflammation (känd biverkning) eller dagliga tabletter som kan leda till blindhet, hjärtdöd eller cancer. Jag vet inte om ms egentligen är så mycket värre?

Nix, tv-kanalerna fungerar fortfarande inte…

… och nej, jag röstar inte i kyrkoval. Det är ingen skyldighet. Särskilt inte som jag försökt gå ur kyrkan utan framgång. Kyrkan och alla religiösa samfund är ondska. Därför hör kyrkan inte samman med staten.

||||| 0 I Like It! |||||