Äh


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Den här veckan är bara för mycket. Som dill på såsen så ska jag tydligen också börja med egen träning. Hemma. Varje dag. Jag avskyr att träna om jag inte är i en lokal med rätt utrustning. Step-up blir nu utbytt mot att jag ska gå upp och ner i trappan hemma, vilket jag förenar med livsfara eftersom den är så långbrant och inte har djupa trappsteg. Och så ska jag visst göra någonting till enligt programmet. Samt att jag är ”tvingad” att själv köpa träningsredskap. Som är antingen eller. Antingen en motionscykel eller stavar. Prismässigt är väl stavarna mest överkomliga och minst skrymmande, men jag kan inte ens gå med två kryckor – så vad kan ett par stavar bidra med? Jag vet inte. Jag drar mig. Jag vill vara på gym.

Det är alla dessa möten som plågar mig mest just nu. Att de avlöser varandra och innebär geografiskt spridda lokaler att springa runt till. Om man nu kan säga ”springa” med en rollator. Och trött är jag, för jag måste jobba över 1-2 timmar per dag och går ändå minus på flex p.g.a. sjukgymnastiken. Som sker på jobbet. Utanför arbetstid. Som ändå innebär att jag vistas på jobbet cirka 12 timmar per dag. Jag går till och med in på mina fridagar eftersom jag behöver timmarna. Men jag går ändå minus. Frågan är hur länge jag orkar med sådant?

Vad mer kan jag gnälla på? Inget. För jag har redan missat första minuterna av Västnytt.

||||| 0 I Like It! |||||