Veckoslut


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nu är jag så där förvirrad och desorienterad igen. Kanske för att jag inte följt min rehab-åtgärd som säger att jag max får arbete 2-3 dagar på rad, men den här veckan arbetat fyra dagar på rad. Långa dagar. Men jag minns bara gårdagen, allt det andra är ett töcken. Med andra ord är det full rulle. Och nu är det tvärnit igen för en långhelg där jag mest känner mig vilsen.

Lönen kom i dag tillsammans med det retroaktiva från den nya lön som började gälla från 1 april. Lång väntan. Jag är av åsikten att ny lön ska betalas ut senast månaden efter den börjar gälla (så som det står i avtalen). Ett halvår är en lång tid att vänta. Och mycket går förlorat i skatt.

Så hastigt och lustig har jag fått 5000 kr extra på ett bräde. De satte jag in direkt på sparkontot. Jag är snål. Egentligen skulle jag behöva lägga de pengarna plus lika mycket till på en motionscykel, men det svider. Jag har föreställningen att en motionscykel bara tar plats och samlar damm. Men jag är nog så illa tvungen. Jag avvaktar. Jag lägger hellre pengar på ett årskort på ett gym, men där får jag inte vistas som det är nu.

||||| 0 I Like It! |||||