Runt omkring mig


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Aj, min rygg! Trots en väldigt bra lånestol då kan det bli för mycket sittande. Och då har det ingen betydelse hur skön och bekväm en stol än är. Och nu har jag även beställt en ny stol, precis samma modell som jag nu lånar. När jag ändå var i beställartagen så fick det också bli ett nytt grafikkort till jobbdatorn så jag kan koppla in två skärmar. Ibland lossar det (att jag blir färdig till att göra saker).

Den här veckan har jag haft upplärning av de nya arbetsuppgifter jag officiellt tar över i morgon. Om jag behärskar det är en annan historia, men jag gör som vanligt… allt på känn. Blir det fel så är det jag och ingen annan som får rätta till det.

Något… låter. Jag har aktivitet i min lägenhet trots att jag sitter still och är ensam. Det började i går och jag möttes av ljuden så fort jag öppnade dörren efter jobbet i dag. I mina öron låter det som om någon släppte tunga möbler från taknivå ner i mitt golv. Men aldrig i det rum jag befinner mig i.

Trots påminnelse har jag ännu inget hört från min magnetkameraundersökning som utfördes i mitten av september. Märkligt. Nonchalant. Arrogant. Med tanke på hur plågsam undersökningen var, så vill jag gärna veta om det kommer att leda vidare till läkemedelsförändringar. Men i tjänsten vet jag vilket skitställe jag är patient på. Jag har gett upp.

||||| 0 I Like It! |||||