Spontant


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Undertryckt ilska är nog min drivkraft i jobbet. Jag försöker alltid göra mitt bästa – därför är det också något jag kräver av andra. Tyvärr gör många mig besviken på den punkten. Nåja. Det värsta är när jag märker att information jag ska få aldrig kommer mig till del. Jag vet inte hur många små inre utbrott jag haft i dag på grund av det, men det blev åtminstone fyra verbala sådana. Något som drabbar den stackare som råkar befinna sig i mitt synfält. Mina krav är skyhöga och svåra att leva upp till. Har jag förstått. Men jag viker mig inte en tum.

Dessutom hann jag med ett utvecklingssamtal i dag. Mentalt har jag ännu inte hunnit sortera tankarna kring det.

Jag ger upp det där med att försöka jobba ikapp min arbetstid genom att jobba 12 timmar per dag. Kvällarna är väldigt värdefulla för mig, det som får mig att landa innan sängen kallar. Problemet kvarstår – jag har så många åttaganden att jag inte får ihop min arbetstid. Lösningen är att efter åtta minustimmar gå in tid mot tid en lördag. Det innebär var tredje lördag, tror jag.

Ytterdörren verkar ha blivit lagad i dag, för jag kom in när jag kom hem. Men jag är skeptisk till hela utbytet av porttelefon. Det ska vara så hypermodernt att jag inte tror att det kommer att fungera. Manualen jag fått kräver att det som ringer på porttelefonen måste ha datavana. Det är väl ingen touchscreen de satt upp på huset, men nära på.

||||| 0 I Like It! |||||