Meningslöst? (153)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Lätt chockerad och med viss misstro, har jag fått kallelse till min doktor. Årskontrollen skulle varit senast i september förra året; tiden jag fick är efter midsommar under min semester.

Hur akut behovet än är för mig att komma till doktor, så bryr jag mig inte så mycket. Det är höga murar där de inte är kontaktbara. Om jag väl får träffa doktorn så skjuter hon ändå allting på framtiden. Den magnetkameraundersökning jag genomled långt, långt iväg förra året, skulle ligga till grund för ny medicinering. När undersökningen var klar ändrade sig doktorn och sa att ny kameraundersökning får göras om ett år och då ännu en gång ta ställning till medicinbyte. För hon kände inte just då för att engagera sig. Men för min del blir det inte fler kameror eftersom man nu lagt ner den enheten som jag fick åka så långt till. Och det vet doktorn. För att göra ny undersökning måste jag skickas till Stockholm, men det är de för snåla för eftersom det kostar pengar att göra undersökning i annat landsting.

Så jag förstår inte varför jag alls ska kontrolleras för en sjukdom där de ändå inte bryr sig hur det går. Lite tröstlöst och uppgivet. För att doktorn ändå inte bryr sig.

||||| 0 I Like It! |||||