För mycket (158)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Självklart har jag försökt trappa ner på jobbets alla uppdrag! Men det är inte lätt.

  • Jag har meddelat att jag inte längre vill vara fackligt ombud (eftersom jag inte har tid). Svaret är att man inte vill släppa mig eftersom det skulle bli kunskapstapp.
  • Jag har funderingar på att inte vara studentansvarig. Det skrämmer tydligen också, eftersom det skulle bli kunskapstapp.
  • Jag har sagt till om att jag sedan augusti förra året inte är systemadministratör. Men det är jag fortfarande eftersom jag blev beordrad att stanna kvar, eftersom det annars skulle bli kunskapstapp.

Alla tycker att jag har för mycket att göra, att jag borde släppa något. Men ingen tillåter mig ju? Det låter väldigt ego av mig att säga att kompetens skulle förvinna om jag släppte uppdrag, men det är inte jag som säger det. Jag bara återberättar här. Och jag är skeptiskt undrande när det påstås att jag skulle besitta så mycket kunskap att inte skulle kunna ersätta mig. Kanske det stämmer på ett plan – det skulle bli luckor. Ingen vill ta på sig ansvar eller lära sig nytt. Det är ett väldigt stort och konkret problem. Istället för att sprida uppgifter mellan flera personer, så har jag fått allt. Det jag inte kunnat har jag lärt mig. Det jag inte haft tid med, har jag tagit mig tid. Varför andra är så rigida vet jag inte riktigt, men som sagt ett genomgripande problem överallt. Ingen verkar vilja utvecklas. Så länge ingen vill ta över några av mina uppdrag, så får jag dras med belastningen av att ha för mycket att göra. Alternativet att ingen utför vissa arbetsuppgifter är inte… bra. Eller hur jag ska formulera det.

Sedan finns det roligare arbetsuppgifter som jag har men aldrig hinner. Som också är viktiga. Och som andra gärna vill ta ifrån mig med motiveringen att jag inte har tiden. Men jag vill kunna välja bort sådant som lagts på mig och behålla sådant som faktiskt är ursprungsuppgifter. Den kampen fortsätter.

Jag har nog bara åtta arbetsdagar kvar innan det är sommarsemester. 🙂

||||| 0 I Like It! |||||