Krångel #194


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Hur tusan får man upp ett par rullgardiner? Jo, jag är händig när jag lägger manken till, men ibland tycker jag de krånglar till saker som borde vara simpla. Så jag måste borra i väggen? Och eventuellt flytta gardinstänger till annan höjd? Och hur sätter man ihop rullgardiner som levereras i tusen delar à la Ikea? Jag får fundera och försöka visualisera mig fram till en lösning. En dag då jag orkar bry mig.

Tydligen fungerar inte min porttelefon. Det går att ringa upp till mig, men dörren öppnas inte när jag försöker släppa in någon. Men inte heller det orkar jag bry mig om i nuläget.  Vilket innebär att jag får ta hissen ner för att släppa in de som vill in genom porten.

Okej, förkylningen börjar ge med sig, men jag är matt och håglös (för att inte prata om huvudvärken efter att hostande). Och det är i dag min första officiella semesterdag. Den enda semesterdagen denna vecka. Tusan vad jag har många lediga dagar utan att behöva ta semester?!

||||| 0 I Like It! |||||