Annat #209


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Att göra sin läxa är något som tar emot när man är ledig och har semester. Samt att det inte är en skolläxa. Det är dags för mig att göra en sammanställning över de situationer som jag känner av stress och panikångest. Jättekul att tänka på. *sarkasm* Men något som jag måste kunna redogöra för nu när företagshälsovårdens psykolog försöker påverka (mig och) arbetssituationen. Egentligen är det ganska klokt att det är en ”läxa” då det är svårt att komma på alla situationer när frågan ställs vid ett samtal.

Ändå måste jag säga att det blivit bättre. Jag märker en skillnad jämfört med för ett år sedan. Det är lugnare. Jag är avslappnad. Men bara när jag är långledig från jobbet.

Under väldigt många år har jag letat efter annan tjänst. Men det är lite märkligt med det. Det finns massor av tjänster, men inget jag anser värt att söka då det bara är grundtjänster. Att jag har utökad kompetens är inte något som det finns tjänster för. Om jag tar ett nytt jobb så är det att gå tillbaka till basic, och jag känner been there, done that. Och jag har också det omvända problemet – jag blir väldigt stressad av att ha för lite att göra eller om jag inte får arbeta med sådant jag byggt till på min egen kompetens.

Läxan. Jag måste göra min läxa.

||||| 0 I Like It! |||||