Olägenhet #213


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Irriterande, men jag var vaken. Klockan 6.20 startade en dieselmotor utanför mitt sovrumsfönster, vilket för med sig väldigt mycket oljud och dieselångor. Det är fortfarande väldigt varmt, men jag var nu bara tvungen att bomma igen fönster. Lite orolig blev jag när jag såg att det var… parkförvaltare… som gick och klappade på träden. Ännu fler träd att fälla? Här har senaste åren blivit väldigt kalt. Men än så länge ser det mest ut som om de vattnar träden. Vilket i sig är märkligt. Ändå är jag rädd att de får för sig att fälla de sista av träden i denna stenöken som redan brett ut sig för mycket. Och jag förstår inte varför de kommer så tidigt och väsnas? Om de bara kunde stänga av den där motorn så jag åter kunde få inte lite syre och svalka. Innan det åter blir för varmt ute.

||||| 0 I Like It! |||||