Utan ände #214


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I ett år har jag väntat på en ursäkt, eller åtminstone en förklaring. Det har gått ett år sedan jag anklagades för stalking. Men inte ett ljud. Jag är trött på att anklagelsen bara hänger i luften. För man anklagar inte bara någon för att sedan aldrig följa upp det. Eller – jag vet inte… Är det uppklarat? Har de fått tag i den verkliga förföljaren? Är det fortfarande olöst? Tror man fortfarande att det var jag? Eftersom jag vet att det inte var jag, så förväntar jag mig inget mindre än just den där förklaringen eller ursäkten. Om misstanken kvarstår – varför har man då inte gått vidare under det här året för att utreda saken? Varför ska jag bara svälja skiten till anklagelser? Nu börjar jag kräva motprestation. Om någon anser sig vara ett offer och utsatt för något, så har man ingen som helst rättighet att utse mig till syndabock och ännu ett offer. Jag accepterar inte det längre. Absolut inte efter ett år utan avslut.

Japp. Jag kommer nu att vända upp himmel och jord för detta då det är ett arbetsmiljöproblem för mig. Att någon annan är ett offer och utsatt för något? Sorry, jag skiter fullständigt i det. Jag orkar inte med andras skit.

||||| 0 I Like It! |||||