Motiv #237


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Så typiskt. Inlägget jag skrev försvann. Nej, ni missade inget särskilt. Jag bara kom fram till att jag inte får lov att pierca mig ovanför midjenivå och att samma sak gäller för tatueringar om det är bly i tatueringsvätskan (vilket det väl inte är). Anledningen till att jag tänker på piercing och tatuering handlar om att jag vill tuffa till mig och inte vara den där patetiska människan som ”det är synd om”. Dessutom är jag numera alltid folkilsk och vill markera på fler sätt än genom mitt dåliga humör – så varför inte en tatuering? Motivet har jag klart. Det är självklart. Och tufft!

Japp, det blå rymdskeppet/tidsmaskinen som Doctor Who far runt i. Även om jag mest känner mig som en dalek.

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Kalle sa:

  Jag tycker du låter som en tonåring när du ska tuffa till dig genom att pierca eller tatuera dig. Det låter lika tufft att pierca eller tatuera sig i din ålder som att gå runt i en sådan här kavaj: https://www.aftonbladet.se/image/12440789/608/normal/e2855b9a32d66/nybildt.jpg
  Jag föreslår att du skippar skrotet och blyet och köper en sådan kavaj istället. Det blir nog billigare och det är garanterat mer riskfritt.

  4 augusti, 2014
  • Jontas sa:

   Men.. men… det är ju inte ”manligt”, bara uppseendeväckande.

   6 augusti, 2014

Kommentarer är stängda.