Ös på! #252


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det känns i dag ganska rejält i kroppen efter gårdagens sjukgymnastik och söndagens möbelflytt. Inte träningsvärk, inte ryggskott, bara en enorm ömhet i musklerna.

Men någon vilodag blev det inte. Istället har jag varit ute och farit (läkarbesök), gått några ärenden som apoteksbesök. Nej, där är inget samband mellan läkare och apotek i det här fallet. Självklart har det varit soligt och uppehållsväder i dag! Utom då jag vistats under bar himmel, då har det ösregnat. Hur mycket ösregn? Tja, att gå en meter innebar att jag fick motsvarande att badkar med vatten över huvudet. Jag såg några bilkrockar då idioter finns som kör för fort, ser inget på grund av ösregn och som får vattenplaning när de försöker bromsa.

 

||||| 0 I Like It! |||||