Oj men aj #278


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Okej, så jag är ett medicinskt under. Eller dess motsats. Ryggen ger mig enorma smärtor och sjukgymnasten är rådvill. För det är inte ryggskott. Hade varit ryggskott hade jag kunnat ligga ner för avlastning, men istället är det precis raka motsatsen. Jag har enbart ont i ryggen – outhärdligt ont – när jag ligger. Så pass att jag i sängläge inte kan röra på mig alls och knappt kommer ur sängen. Det är väldigt obegripligt och mystiskt.

Ändå är sjukgymnasten inne på om det har med min säng att göra. Därför testade jag i natt att ligga i den andra sänghalvan. I natt har jag inte haft ont i ryggen. Det är lite konstigt. Samtidigt som jag förstår. Förmodligen är det dags för en ny säng, men jag har bara haft min säng i cirka fem år. Där borde vara längre livslängd på en säng. Jag märker ju att den är knölig och ojämn (av någon anledning), men så till den grad att det påverkar min rygg i så stor utsträckning? Och jag vill ha en ny säng av andra orsaker än att jag har ont. Jag vill återgå till en mindre säng med bättre sängbotten och som är och förblir stenhård utan en massa knölar. Och med en mindre säng kan jag också köpa något jag saknat under några år – ett skrivbord. Ett riktigt skrivbord. Jag saknar en plats hemma där jag kan sitta och skriva. Med papper och penna.

Nej, jag förstår inte riktigt vad det är med min rygg. Jag går på sjukgymnastik sedan mer än ett år och har övningar hemma mot ryggsmärtor, men inget verkar hjälpa. Inte ens tabletter.

Så vad jag egentligen önskar mig i allt detta? Skrivbordet där jag kan få sitta och skiva för hand. Smärtan verkar vara en följeslagare som inte vill ge med sig. Och om sängen är ett problem vet jag egentligen inte. Kanske jag slapp smärtan i natt bara för just det – en natt? Och 100 % smärtfri var jag inte.

Usch, jag är dränerad på idéer att blogga om. Märks det?

||||| 0 I Like It! |||||