Helgfärdig #287


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Min sista arbetshelg som ordinarie är avklarad. En vakant tjänst har i år inneburit att jag återträtt i gammal funktion, men nu är inte tjänsten vakant längre och jag återgår till mitt normalschema. Jag älskar att arbeta helg, men gillar inte de arbetsuppgifter jag måste utföra helg.

Men dagen blev väldigt seg. Den där lilla knarktabletten i går gjorde att jag bara fick sova 3 timmar i natt.

I övrigt har det varit en god helg. Bland annat låg där en avhandling på mitt skrivbord med personlig hälsning och med en inbjudan till en disputationsfest. Lite besviken blev jag kanske över att jag inte var omnämnd med namn under rubriken ”acknowledgements”. I förra avhandlingen jag fick omnämndes jag minsann med namn! Tror jag. Vänta… måste titta… Jo, i förra avhandlingen står mitt namn följt av ”for great assistance with Excel-files and pictures”.

Nåja. Det är ändå roligt att få en kopia på avhandlingar, för som ”bara sekreterare” brukar man bli bortglömd. Och med tanke på hur dessa avhandlingar delas ut till höger och vänster, så är jag förmodligen den enda som läser avhandlingarna från pärm till pärm. Som jag förmodligen sagt tidigare så läser jag fruktansvärt sällan litteratur om det inte är något som direkt har anknytning till mitt jobb.

Och några bilder från helgen och Facebook…

||||| 0 I Like It! |||||