En sån dag #310


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Stressvågen drar fortfarande över mig emellanåt. Särskilt om jag lyckats förtränga något viktigt. I går fick jag meddelande om att jag snart får en ny student att handleda. Jag tror inte jag handlett en student på… 2… eller 4… år. Jag och tidsuppfattning går inte i hand i hand. Det rubbar nu främst min övriga planering som är minutiöst uträknad för att hålla deadline 31 december. Att ha student är inte på något sätt betungande men det tar tid i form av förberedelser och upplägg. Så där försvann tid för mig. Och då har jag ändå ännu inget hört om jag får rehab-penning där jag ska arbeta två timmar mindre per dag. Den förhatliga stressen ligger där alltid under ytan och flammar ibland upp.

I dag stod jag på mitt arbetsrum och funderade på hur jag skulle kunna möblera om. Något behov föreligger inte, annat än att jag behöver hitta på något att göra när jag suttit för många timmar. Men möblering har jag inte tid med. Jag måste jobba koncentrerat och ostört. Visst, jag jobbar snabbt – men nu måste jag jobba ännu snabbare. Och bereda väg för en student. Som jag hoppas blir en framtida arbetskamrat. Avlastningen skulle behövas.

||||| 0 I Like It! |||||