O, vad livet är härligt… #323


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Läser halva natten (från kl. 20.30 när jag lägger mig för att läsa). Sover för få timmar. Arbetar ikapp tid p.g.a. sjukgymnastik. I dag fick jag ihop 10 arbetstimmar och är helt slutkörd. Och alla dessa möten! Ibland inbillar jag mig att jag bara kan sitta med som åhörare, men allt som oftast passas ordet över till mig. Jag överdriver inte när jag säger att jag är omnipotent, men jag blir arg. Jag lär mig saker, kommer ihåg saker. Andra klagar hela tiden på att de inte får någon information trots att de sett och hört precis samma saker som jag. Det ser jag som ett ointresse, så varför tjatar de hela tiden på mig att jag måste utbilda och undervisa i sådant som de redan ska veta och kunna?

Som sagt. Sovit för lite. Jag är trött och irriterad. Och nu är klockan 20.38 och jag är sent ute för att läsa halva natten. Det får bli hela natten. Och sedan åka direkt till jobbet och fortsätta var sur och vresig.

||||| 0 I Like It! |||||