Dagspaus #337


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

En ledig dag passerar väldigt fort utan att man hunnit uträtta något. Eller… vardagssysslor känns inte som något man nöjt kan bocka av eftersom det inte är något utöver det normala. Tvättmaskinen har gått varm. Sportväskan har åter packats. Kylskåpsrensning och disk. Och så har 8 timmar passerat utan att man förstått vad som egentligen hände.

Mina böcker har kommit och ligger på postutlämningen. Får väl åka dit efter jobbet någon dag, men det värsta är att det är så mörkt att gå hem därifrån på kvällen. Jo, jag kan vara där klockan 17, men då är det becksvart. Och jag ser dåligt i mörker. Kanske.

Egentligen har jag normalt mörkerseende. Synnervsinflammationen 1999 skadade tapparna, inte stavarna. Därför ser jag normalt i mörker, men allt blir grått och dimmigt i dagsljus. Men jag ser ändå dåligt i mörker och det beror på närsyntheten. Men jag vill verkligen ha böckerna innan helgen då jag inte läst nu på en vecka. Det har återkommit som en skön avkoppling efter jobbet istället för tv. Jag ser fortfarande väldigt lite på tv. Jag orkar inte.

Usch. Det är tufft att träna varannan dag, man hinner knappt återhämta sig från utmattning och träningsvärk. Men… bara på’et! Det jag noterade i dag – som en möjlig effekt av långvarig träning – är att jag rör mig snabbare, inte är lika stolpig eller ”obalanserad”. Gott!

||||| 0 I Like It! |||||