Helg före jul #339


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Egenträningsdag. Några stavar blev det inte i dag, utan jag tog och körde ut rollatorn. Och gick i tre kvart. Att det gick så pass snabbt beror på att den mentala trötthet jag får av att vara fysiskt aktiv gör mig kognitivt avtrubbad. Blev plötsligt väldigt osäker på vart jag var, vart jag skulle gå, vart hemma låg. Men jag är ändå nöjd.

I natt vaknade jag av migrän och det har hängt med mig hela dagen om än lindrigt. På jobbet var jag utan elev i dag (också) och många andra var fredagslediga. Därför kunde jag arbeta ostört och koncentrera mig. Jag passade på att skapa den presentation jag ska använda vid mitt utbildningstillfälle om tre veckor. Fördelen med att vara klar med den så tidigt, är att jag hinner finputsa den. Mycket information ska delges på kort tid. Den måste vara heltäckande och enkel. Alla måste förstå.

Annars vet jag inte? Jo… För några dagar sedan tyckte jag att jag lever ett enformigt liv med arbete som utfyllnad till att vara ms-påverkad. Det har jag nu skakat av mig. Jag arbetar, visst – men jag är ändå väldigt aktiv, särskilt nu när träningen tagit fart på allvar. Som om jag skulle hinna titta på tv eller läsa… Det är full drulle hella tijden! Det är aldrig enformigt.

||||| 0 I Like It! |||||