Framåt #341


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Knarktablettens inverkan i dag har vänt situationen till dess motsats jämfört med hur gårdagen var. I dag finns inte tid nog för att hinna allt jag vill, som att se på tv, läsa och så vidare. Ryckigheten i sig är lite jobbig, men helgens två ytterligheter ser jag ändå som en fördel ur perspektivet mående.

Kommande vecka… Ser jag i dag vad den innehåller?

  • Arbete 75 % av 75 %, inga inplanerade möten, men en student att ta god hand om.
  • Träning måndag-tisdag-torsdag varav två av passen sker i sjukgymnastikens lokaler (typ löneförmån). Kontinuiteten känns faktiskt bättre rent fysiskt samt att jag efter ett år upptäckt den positiva effekten av att kunna röra mig mer obehindrat.
  • DHL har skickat ett litet, litet, liiiitet paket till ett utlämningsställe långt, långt, lååångt iväg. Ska försöka lirka med hämndtjänsten i morgon.
  • På vanliga postutlämningsstället har ett annat paket dykt upp, men det kan jag förhoppningsvis själv hämta någon kväll efter jobbet. Mörker och helvetesbacke till trots, så ska jag försöka.
  • Ännu har jag inget hört om läs-/terminalglasögonen. De borde vara klara för avhämtning i veckan.
  • Hämndtjänsten ska dyka upp i slutet av veckan.
  • Och så måste jag få iväg det där brevet till FK. Det är dags att börja begära ut ersättning för att jag gått ner i arbetstid för rehab-träningen.

Dagarna är välfyllda och numera är det bara helgerna som ger någorlunda ledighet, trots att jag gått ner i arbetstid. Jag ligger inte på sofflocket. Men stavarna står orörda än så länge… Jag går hellre med rollator ute om jag ska gå en längre stund eller måste uträtta ärenden när jag ändå är ute. Med två stavar i handen så kan jag inte bära med mig något annat.

||||| 0 I Like It! |||||