Jagad och eftersökt #358


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I dag letade jag mig till snusbutiken. När jag stod i kassan och skulle betala ringde min mobil så envetet att jag fick stänga av ljudet. Hemkommen såg jag att det ringt tre gånger de minuterna jag stått i kassan, samt att jag fått ett sms om att någon läst in något på röstbrevlådan. Det var försäkringskassan som bad mig att snarast ringa tillbaka. Naturligtvis gjorde jag det! Med hjärtat i halsgropen! Och möttes av automatiskt besked om att de var tillbaka den 1 december klockan 17.40. Öh, va?! Så jag gjorde det enda logiska. Sov middag.

Självklart var det en felaktig avstängning för rast som knappats in i telefonen på FK. De svarade när jag ringde nästa gång under eftermiddagen. Men det var bara en liten petitess, ett klargörande de villa ha och som gick att åtgärda över telefon. Så allt är lugnt.

Nästa vecka… ska jag ge tre föreläsningar… Nåja, jag behöver inte förbereda mig. Men lite trist att så mycket tid går till sånt här när jag har så mycket annat jag måste hinna. Det verkar åter som om det accelererar vad gäller mina arbetsuppgifter? Jag försöker sätta gränser, men det går inte. Tja…

||||| 0 I Like It! |||||