Hastigast #359


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Utan att gå in i detalj – i kväll anmälde jag flärdtjänsten för de så kallade resorna i måndags och i dag. Arrrslänn!

Upptäckte chockat i dag att jag ägnade tre timmar åt en liten powerpointpresentation jag ska hålla på måndag. Tre timmar?! Men ju enklare något ska framstå som, desto svårare och mer tid får man lägga ner på förberedelserna. Själva presentation tar cirka fem minuter (12 bilder, mest skärmdumpar).

Åh, vad jag vill sova! Inget jag gjorde när jag förkyld, inget jag gjort efter jag blev ”frisk”. Det är full rulle. Jag sover fem timmar per dygn, resten är gå-stå-springa-fixa-dona och så vidare.

||||| 0 I Like It! |||||