Funktionalitet #368


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Några timmar kvar, sedan är advent här. Hänryckningens tid? Nä, jag vet inte när hänryckningens tid egentligen skulle infalla. I vilket fall som helst har jag inte förberett något adventspynt annat än på jobbet. Hemma är det som vanligt och jag vet inte om jag ska sätta fram advent. Eftersom jag aldrig någonsin julpyntar, så har åtminstone adventsstjärnor/-ljusstakar varit mitt enda synliga bevis på något julrelaterat. Men i år vet jag inte. Det är faktiskt inte så att jag varje år tar fram adventsskiten eftersom det hänger lite på inspiration. Jag är inte så förtjust i adventsljusen då det blir så mörkt och eländigt med den sämre belysningen. Till vardags har jag bättre punktbelysningar än en skum adventsstjärna. Och ljusstakarnas nakna lampor är fula.

Med tanke på att jag vaken tid är mer på jobbet än hemma, så duger det egentligen gott med den adventsstjärna jag har på jobbet. Jag tittar inte ens åt den. Alltså är advent slöseri på mig.

Däremot går jag och fantiserar om att säng och soffa ska braka ihop. Jag vill (redan) ha nytt. Heminredning ger hemtrevnad, inte fula adventssaker.

||||| 0 I Like It! |||||