Jonglör #376


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Facebook är bättre än blogg och Twitter. Åtminstone är det där lättast att ge efter för impulser och skriva det som gör mig mest frustrerad för stunden.

 

Men det där med min kalender är faktiskt något som är komplicerat. Väldigt mycket kausalitet där en liten förändring i ekvationen raserar allt genom en dominoeffekt. Ändå måste jag nu lägga en exakt plan för hela nästa år, men vet att det kommer att ändras från dag till dag när jag väl är inne i det nya året. Men för att kunna parera så gott det går, så måste jag ändå ha kännedom om så mycket som möjligt för kommande år redan nu. Att det sedan är det eviga pusslandet trots detta, får jag försöka stå ut med. Jag kan inte hinna allt, men jag måste försöka kunna prioritera bland alla förändringar som ändå kommer att inträffa.

Nej, jag använder inte excel för att få min tid att gå ihop. Liknelsen har att göra med att allting är så inrutat i små, små celler som emellanåt måste kastas om ordningsmässigt.

Samtidigt behöver jag ett inrutat liv. Synd att lagt kort aldrig ligger.

||||| 0 I Like It! |||||