Vit jul efter en vit jul #406


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Så kom då snön. Enligt SMHI:s väderapp i går skulle det komma snöblandat regn mellan kl. 23-01 för att övergå i regn mellan 01-03. När man vaknade i dag var det inte isgata. Det var snötäckt mark och är så fortfarande ett dygn senare. Det var någon form av snömodd/blötsnö som sedan frusit. För mig var det ett helvete att föra fram rollatorn i det. Motståndet var enormt. Kändes som att föra en bil uppför en backe med handbromsen i. Senare i kväll har de slängt ut stenkross på snön så det ser ut som asfalt – hur många centimeter stenkross de strött ut vet jag inte, men tjockt är det åtminstone. Inte heller det är något bra underlag för rollatorn.

Jag skriver aldrig om nyheter som man kan se på tv eller läsa om i tidningar/på nätet. Det är väldigt ointressant. Varför återge något som redan allt hört och sett? Ingen kan tillföra någon ytterligare dimension i nyheter annat än tycke och smak. Däremot kanske jag skulle ta och publicera det jag lagt ut under året på Facebook? Jag har (syrligt) kommenterat väldigt mycket nyheter, men inte till innehåll. Det jag ”granskat” är vad tidningar tycker har ett nyhetsvärde och sättet de formulerar sig. Men det får bli en annan dag.

||||| 0 I Like It! |||||