Årets sista arbetsdag #409


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Lyckan över att ha fått arbeta efter sju hemska dagar av ledighet! Nu är jag åter lugn och kanske jag hinner bli klar till deadline den 5 januari. Kanske.

Studenten är avtackad och snart sitter jag åter ensam på arbetsrummet. Men om två månader får jag ny student.

Vad tycker jag egentligen nu om att åter gå på ledighet? Usch! Nyår är ganska meningslöst som helg. En massa oväsen. Min nyårshelg planerar jag till soffläge med 40 timmar TiVo samt två dvd-filmer som kom i går.

När deadline är avklarad på jobbet (fixar jag lördag/söndag) kommer jag att vara ledig mycket i januari (ledig 16 dagar av 31, och arbetar bara halvtid de dagar som är arbetsdagar). Då ska det bli skönt med ledighet. Dessutom tycker jag ledighet känns mer tillfredsställande när det inte är storhelt. Känslan är skön när man kan se andra jäkta till jobbet, medan jag själv åter kan krypa ner under täcket.

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Snigel sa:

  Haha! Just känslan att få ligga kvar i sängen när andra går till jobbet… Mmmm. 😉

  31 december, 2014
  • Jontas sa:

   De små glädjeämnena. 😉

   31 december, 2014

Kommentarer är stängda.