Misstänksamheten mot andra


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Den enda gången jag lägger mig och somnar efter jobbet (pratar inte nattsömn här) är när jag arbetar halvdag, vilket jag bara gör en dag varannan vecka. Det är självklart efter hämndtjänst gjort ett besök hos mig. För det är alltid en hemsk dag. På jobbet ska jag hinna utföra åtta timmars arbete på fyra timmar. Hemkommen ska jag sitta och vänta på hämndtjänst, om de nu kommer i tid vilket inte är troligt. Först überstress from hell på jobbet, sedan tvärnit och sitta och vänta på hämndtjänst. Inte konstigt jag därefter fullständigt kollapsar.

Fortfarande kan jag inte sitta och somna, det är helt omöjligt. Därför kan jag aldrig somna i soffan framför teven. Jag måste ligga ner, men inte på soffan, utan i sängen. Därmed är jag en aktiv tv-tittare tills jag inte orkar mer och lägger mig i sängen.

I sängen kan jag inte titta på tv (har ingen tv i sovrummet), men det är enda stället jag kan läsa böcker i. Men jag kan inte somna från en bok, för jag somnar inte om någon lampa är tänd.

Jag förstår fortfarande inte de som kan somna framför teven eller när de läser en bok. För mig totalt främmande! Kanske det är mitt kontrollbehov? Eller hur vanligt är det egentligen att någon bara kan somna så där? Det är mig ett större mysterium än att jag själv inte somnar så lättvindigt. Och det där med att alls sova efter en hel arbetsdag efter jobbet?

||||| 0 I Like It! |||||