Kvar på jobbet


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det går verkligen inte att skriva något vettigt. Jag kan inte släppa tanken på frustrationen jag känner på/för jobbet. Det är lite väl mycket och inte ens genom att skriva kan jag få ordning på tankarna. Nej, det har inte hänt något mer än att jag som vanligt är stressad och efter. Jag är så fullbokad att jag ännu på två veckor inte har möjlighet att utföra mina ordinarie vardagssysslor som i sig är urakuta. Jag gillar inte att inte kunna styra vad jag gör när.

I dag fick jag frågan hur jag egentligen mår i min ms just nu. Tydligen ser man ingen skillnad på mig jämfört med för 15 år sedan, och det är jag tacksam för. Efter så lång tid med en kronisk sjukdom så förväntar jag mig nästan att den ska försämras, men så är inte fallet hittills. Fortsatt dåliga perioder, men jag återhämtar mig varje gång. Jämför jag med i dag med för 15 år sedan, så är jag lika rörlig, arbetar lika mycket. Det enda är yrseln (som gör att jag har rollator utomhus) och smärtan som jag nu haft i 4-5 år. Men det inskränker inte på mig nämnvärt och inte synligt. Snarare är det så att jag är fysiskt starkare nu efter all träning och sjukgymnastik.

Oh. Nu är jag så pressad av jobbet att jag funderar på om jag inte borde ägna min lediga kväll till att uppdatera intranätet. De har varit på mig i några månader, men jag har verkligen inte hunnit.

||||| 0 I Like It! |||||