Ofasad


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I dag har jag bloggat alla dagar i ett år utan att ha hoppat över någon dag. Oj?

Arbetsdagen har varit informativ. I dag gick jag på ett möte och träffade då på många som jag känner i andra sammanhang och som jag inte träffat på minst ett halvår. De var så förvånade över att jag inte kände till det ena eller det andra (typ skvaller om personer), men jag har varit väldigt off sedan jag gick ner i arbetstid från oktober på grund av sjukgymnastiken. När jag väl varit på jobbet så har jag hållit mig på min lokala arbetsplats och inte sprungit runt så mycket i andra sammanhang (andra roller). Det jag nu fick veta var om alla de kollegor som slutat, gått i pension eller blivit akut sjuka. Människor jag borde ha bättre koll på eftersom vi ändå stundtals arbetar tillsammans. Ännu en anledning till att bryta sjukgymnastiken så jag inte förlorar så mycket social information.

Mötet jag var på i dag handlade om lönesättning, vilka regler som gäller och vad lagen säger. Lönespridning inom en titulatur räknas från medianlön. Den som har sämst betalt får inte ha mer än 15 % under medianlön. Den som har bäst betalt får inte ha mer än 15 % över medianlön. Shit! Deprimerande! Jag har 15 % över medianlön. Alltså kan jag bara räkna med att bibehålla lönenivån. Om jag sköter mig och är produktiv och till nytta för arbetsgivaren. Är jag det?

||||| 0 I Like It! |||||