Vadå då?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Bäst beskriver jag mig som off. Oavsett vad det gäller.

  • Vadå dåligt väder? Öh, vem bryr sig om sånt som inte går att påverka?!
  • Vadå Kalla? VM i sparkstötting? Skidor, jaså?! Hur då? Och det är väl inget att hylla?
  • Vadå Islamiska Staten? Nöjesresor enkel retur skiter väl jag i? Vadå kommer tillbaka från terroristland och belastar vår vård för krigsskador?! Det får väl de arslena inte göra?
  • Vadå avtackningar/födelsedagsfirande av arbetskamrater? Sånt får de väl göra på sin fritid och inte störa mig med när jag har lunchrast?! Och varför har inget berättat det för mig?
  • Vadå bra svensk serie på tv? Jordhög?! Jordskott?! När skulle svensk tv ha blivit högklassig?!
  • Vadå vadå? Vad pratar ni om?!

Jag lever i min egen bubbla av koncentrerat arbete, sjukgymnastik, flärdtjänst och hämndtjänst. Utöver det så tittar jag på mina (excellenta amerikanska) tv-serier eller sover. Jag har full sjå med det. Vem tusan har tid med engagera sig i någon slags omvärldsbevakning? Och plötsligt blev också svensk politik väldigt tråkig och katastrofliknande. Tror det hände i höstas någon gång.

Jo, när jag jämförs med en ångvält så har de nog rätt. Jag ser bara mitt eget och kör på utan hänsyn till andras så kallade liv. Egoism? Nej, struktur och ordning. I ett vardagskaos jag inte kan påverka. Därför behöver jag inte dra in fler aspekter.

Men det här med att jag ändrar mina arbetstider, är klar med sjukgymnastik och avbokat hämndtjänst ger en viss känsla av frihet. Äntligen kan jag börja jobba normalt och få en fritid för engagemang utöver ovan nämna! Men sportskiten kommer jag även fortsättningsvis högaktningsfullt ignorera. Det finns gränser för vad en intelligent varelse ska behöva ta in.

||||| 0 I Like It! |||||