Huvudbry


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Än har jag inte fått min fibertelefon eller mitt fiberbredband. Väntan är olidlig. Typ. En anledning till att jag dragit ut så väldigt på att lägga in en beställning, beror på att jag efter 27 år ska säga upp min fasta telefon. Nej, jag känner ingen nostalgi med tanke på priserna och de urusla kopparledningarna. Det jobbiga är att jag inte kan behålla min officiella mejladress som jag har registrerade lite här och där på nätet. Jag måste hitta alla hemsidor där jag registrerat min mejladress så jag kan byta ut den. Det är tidskrävande. Eftersom jag ständigt glömmer lösenord trots att jag har dem uppskrivna… någonstans… då kan jag aldrig göra en återställning av lösenord om uppgifterna går till en icke existerande mejladress.

Kanske jag i kväll borde åtgärda mejladressen. Det skulle fungera… Om jag hoppar över Revenge. Men jag måste se Revenge! Det är ju tisdagens samtalsämne på jobbet!

||||| 0 I Like It! |||||