Rubrik överflödig


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nu är det klart. Jag ska börja med gruppträning på sjukgymnastiken. Kvällstid efter jobbet. När det börjar vet jag inte, för där kan vara en väntelista då det är begränsat med platser. Fördelen är att jag kan arbeta normal arbetstid och inte behöva jobba in förlorad tid. Nackdelen är… Hur pigg är man efter en arbetsdag att då börja med gymnastiska övningar när soffan hemma skriker av separationsångest?

I dag missade jag ett samtal på mobiltelefonen, ser inget uppringningsnummer och ingen lämnade ett meddelande. Så går det när man inte hittar vilken av de tre mobiltelefonerna det ringer i. Och påstå inte att det är ett I-landsproblem!

Ännu en sådan där dag. Då jag inte hunnit arbeta då jag lärt upp studenter. Jag kan inte påstå att det ingår i min arbetsbeskrivning (även om det gör det), eftersom frustrationen över att inte hinna med ordinarie vardagsgöromål tär. Förhoppningsvis ska jag senare i veckan hinna göra det jag missat månadens första dagar. Frågan är när jag ska hinna påbörja februari månad? Jag skulle verkligen behöva arbeta en helg för att komma ifatt. Och jobba ostört. Hinna något utan avbrott. Men si, det får jag inte. Av en anledning som jag inte kan motivera med mer än ”det är bara så”. Hur jag än gör så blir jag bara frustrerad.

Nu är det också dags att börja med tandläkare så fort jag inte är på jobbet. Det går i ett.

||||| 0 I Like It! |||||