Då, nu, sen


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Eftersom jag fortfarande känner mig skadeskjuten efter gårdagen plus allt det nya för dagen, så tror jag inte jag säger något mer om det hela. Annat än att jag uppskattade föreläsningarna som gavs även om jag inte riktigt kan förstå vad det hade med själva konferensen att göra. Jo, där är alltid föreläsningar på den här typen av konferens, men där brukar finnas en förankring till mitt dagliga praktiska arbete. Så var det inte den här gången. Därmed tycker jag det var onödig tid som jag kunde ägnat åt att vara på jobbet. Jag behöver verkligen prestera något där.

Det blir ingen ledig helg. Jag ska föreläsa i nästa vecka och hinner inte sätta ihop något på jobbet. Alltså får jag offra fritiden. Men jag vet fortfarande inte exakt vad man vill ha ut av min föreläsning då man är väldigt diffusa och inte ens på uppmaning från mig kan specificera något. Därmed kommer jag att bli väldigt allmän i mitt anförande samtidigt som jag får försöka täcka alla baser. Jag vet heller inte vilken lokal jag ska hålla föreläsningen i. Eller om där finns dator. Jag vet heller inte hur lång tid jag har på mig. Vad jag ska föreläsa i? Diabetes. Tror jag. Så jag får väl läsa in mig på det. Eller fräscha upp minnet.

I morgon ska jag göra klart min schlagermassaker i Bitstrips där jag ännu inte hunnit göra delfinal 4. Men före final borde jag bli klar, för just nu känns det inkomplett och jag vill fullfölja det jag påbörjat. Annars är jag väldigt ointresserad av melodifestivalen. Den har inte gett mig något nu på flera år. Tidigare kunde jag ha roligt åt det hela, men nu är allt bara patetiskt och repetitivt. Både melodifestivalen och mina schlagermassakrer.

||||| 0 I Like It! |||||