Typisk vardag


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Usch, vilken hemsk träningsvärk jag fick efter gårdagens sjukgymnastik. Trots att jag inte gjorde något annorlunda. Rejäl träningsvärk. Jag har inte tagit mig ur sängen i dag.

Angående skjutningarna i går kväll. Jo, men jag vet precis vilken restaurang det rör sig om eftersom jag var där några gånger när jag bodde i området. Nu är det snart tio år sedan jag flyttade därifrån, men redan på den tiden var det problem i stadsdelen och just det torget där restaurangen ligger. Den där restaurangen drog till sig problem redan då och där var ett upplopp med slagsmål och tillhyggen. Så… jag är varken förvånad eller förfärad. Biskopsgården är ett rövhål i Göteborg. Bara en massa skit där. Jag vet inte om det är så mycket bättre där jag bor nu, för här finns också arslen som ägnar sig åt överfall, rån, knivskärningar och skottlossning.

||||| 0 I Like It! |||||