Det som andra glömmer


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ack, nu blev jag deprimerad. I dag har jag namnsdag och jag gillar inte mitt namn. Har aldrig gjort det. Då hade jag hellre haft det namn som också har namnsdag i dag – Jens. Fördelen hade också varit att man sluppit brodera om alla monogram på lakan och så, om jag hade haft broderade monogram vill säga.

||||| 0 I Like It! |||||

4 kommentarer

 1. Tofflan sa:

  Grattis på Jonas-dagen!! 😛 Jag själv kallas för mitt andranamn, det första och det jag skulle ha som tilltalsnamn valde föräldrarna bort av dialektala skäl. Men Tofflan har jag själv valt! Fast det heter jag ju inte ijenklien…

  29 mars, 2015
  • Jontas sa:

   Tack! Ibland är jag Bert eller Bert-Jonas, men tilltalsnamnet har alltid varit Jonas. Funderade lite på om jag inte är en Milton även om det är vanligare som efternamn. Nå, annars är jag en Jontas som inte heller är något jag själv valt. Hm… Milton…

   29 mars, 2015
 2. Tofflan sa:

  Mitt förstanamn är Jeannette och det kan man bara inte heta i Östergötland för det låter som man spyr. Därför är mitt andranamn mitt tilltalsnamn. 😛

  30 mars, 2015
  • Jontas sa:

   Åh, då kvittar det vad jag kallar mig för, då skånska är att kräkas en smula har jag fått höra.

   30 mars, 2015

Kommentarer är stängda.