I luften


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det är dags att fräscha upp i växtfloran i fönstret på jobbet. På Ica fann jag två krukväxter att ta med mig till jobbet. Plättar i luften och ampellilja. Lite mindre och lite lägre blommor jämfört med de vildvuxna växter jag redan har på jobbet. Jag sitter mitt i fönstret och vill gärna vara lite i skymundan. Alla besökare som kommer via spårvagn ser mig det första de gör när de kliver in på tomten. Jag är väldigt i blickfånget. Frågan är vad jag ska göra med ministereon jag har i fönstret? Jag börjar få ont om plats. Just därför hade det varit bättre med distansarbete så jag slapp släpa privata saker fram och tillbaka mellan jobbet och hemmet.

Ryggskott? Nackspärr? Nej, det är nog en inflammation i en ryggmuskel och inte något ischiasrelaterat. Ont gör det. Smärtstillande hjälper inte. Frågan är om sjukgymnasten kan hjälpa mig senare i veckan? Förutom att det gör ont så blir jag väldigt påverkad (trött) av det.

||||| 0 I Like It! |||||