Excellivet

Kanske det är så att jag blivit surare. Åtminstone känner jag mig mer fåordig och blir lätt irriterad. Varför det är så vet jag inte. Kanske det beror på att jag vill vara långledig nu. Sommarsemestern hägrar. Jag är, eller börjar bli, lite lätt stressad över vardagen och då menar jag inte jobbet. Kanske där också är en olustkänsla (inte oro) över att det nu är sommar och det blir varmare. Jag vet inte hur jag kommer att reagera på värmen i år, men historiskt sett blir jag alltid sjuk och sjukskriven när ms förvärras av värmen.

Helgledigt är inte nog vila för mig. Helgen som precis varit var ingen vila på rätt sätt då jag hade migrän. För mig är vila att få slappna av, inte nödvändigtvis passivitet eller sömn. Kunna släppa klockan, inte bry mig, bara vara. Men allt är så inrutat med att hinna hushållssysslor, äta i tid, sova i tid, arbeta i tid, ta medicin i tid och så vidare. Det jag behöver är att få vända på dygnet okontrollerat utan konsekvenser. Om en månad får jag, kan jag, gör jag. Men fram till dess är jag sur och vresig.

||||| 0 I Like It! |||||