Efterfrågad


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Plötsligt händer det. Igen. Att jag stuvas in i ett projekt som ska pågå flera år. För det första lyckades jag fly från ett annat projekt som jag deltog i under fyra år. Sedan årsskiftet är jag med i ett nytt projekt. Och nu alltså ytterligare ett. Det florerar ett rykte om att jag är eftersökt, att folk går och letar efter mig på jobbet. Jo, det kan de ju inbilla sig att jag finns tillgänglig! I teorin kan jag nu släppa arbetsuppgifter eftersom nya projektet innebär att jag ska lägga 50-75 % där, men vis av erfarenhet… Är jag uppe i sju heltidstjänster nu att hinna med? Förresten vet jag inte vad mitt uppdrag är i nya projektet, men tid ska det ta.

Ibland känns det ganska frestande att kasta ut barnet med badvattnet. I vilket sammanhang vet jag inte riktigt. Kanske att jag vill bli av med mer än nödvändigt för att få lite lugn och ro.

Min student frågade kollegorna hur de ska klara sig om jag slutar. Hon fick inget svar. Märkligt.

||||| 0 I Like It! |||||